Canan Kaftancıoğlu'na iğrenç küfürler etti! Yok böyle bir U dönüşü

Canan Kaftancıoğlu'na iğrenç küfürler etti! Yok böyle bir U dönüşü
AKP'ye yakınlığıyla bilinen oyuncu Recep Terzi, Esra Albayrak'a alçakça hakaret eden şahsa ilişkin sosya medya hesabından sert bir mesaj yayınladı. Terzi daha sonra yaptığı bir paylaşımda ise CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu kastederek skandal bir ifade kullandığı paylaşımını retweetledi.

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU

Hazine Bakanı Albayrak'ın doğum yapan eşi Esra Albayrak'a sosyal medyadan hakaret eden kişi tutuklandı.

Esra Albayrak'a yapılan alçak saldırıyı toplumun tüm kesimleri lanetlerken, saldırıya tepki gösteren isimlerden biri de AKP'ye yakınlığıyla bilinen oyuncu Recep Terzi oldu. 

Recep Terzi Geçtiğimiz salı günü yaptığı paylaşımda "Esra Albayrak'a yapılan hakareti alçaklığı kahpeliği nefretle kınıyorum, Kimin eşi annesi veya kız kardeşi olursa olsun! Kadınlarımıza alçakca saldıranın partisi patırtısı görüşü veya duruşu ne olursa olsun en adi şerefsizdir namussuzdur.." ifadelerini kullandı.

Terzi 2 Mayıs'ta Twitter'dan yaptığı ve bugün de retweet yaptığı paylaşımda ise CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na karşı skandal bir ifade kullandı.

Terzi paylaşımında "ırıspı canan" ifadelerini kullandı. Terzi'nin skandal paylaşımı sosyal medyada büyük tepki çekti. 

terz.jpgterzi2.jpg

UTANMAZLIĞIN BU KADARI!

Terzi, skandal paylaşımının ardından kendisine küfreden bir kişi ile beraber Yağmur isimli kullanıcının "Pisliksiniz. Hepiniz." şeklindeki yanıtının ekran görüntüsünü alarak İçişleri Bakanı Soylu ve Emniyet'e şikayet etti.

Terzi'nin paylaşımı "Utanmazlığın bu kadarı" dedirtti.

terz3.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar