Can Yaman'ın teklifi dikkat çekti

Can Yaman'ın teklifi dikkat çekti
Dün akşam İtalya'nın Canale5 televizyonuna çıkan Can Yaman'ın konuk olarak katıldığı program reyting rekorları kırdı. Çikolatayı çok sevdiğini ve evinin çikolata dolu olduğunu söylerken Can Yaman, Barbara d'Urso da "Ben de çok severim benim evimde de dolu. Bak ortak noktamız var. Beraber yaşayabiliriz" diye takıldı.

Sunucuya teklifi dikkat çekti!

Ünlü oyuncu Can Yaman dün akşam İtalya'nın Canale5 televizyonunda yayınlanan bir programa konuk oldu program 4 milyon seyirci tarafından izlendi. Programın sunucusu Barbara d`Urso ise sosyal medya üzerinden Can Yaman'ın hayranlarına teşekkürlerini iletti. Programın sunucusu Barbara d'Urso Can Yaman hayranlarının stüdyo dışındaki görüntülerini gösterdi.

PROGRAM SEYİRCİSİZ OLDU

Kuzey İtalya'daki koronavirüs tedbirleri nedeniyle programa seyirci alınmadı. Normalde Can Yaman'ın 100 İtalyan hayranı programa seyirci olarak katılacaktı. Milano stüdyosundan canlı gerçekleştirilen program, Coronavirus vakaları nedeniyle önlem açısında programı seyircisiz yaptı.

Tatlı yiyelim tatlı konuşalım: Programın açılışında Can Yaman, sunucu Barbara d'Urso'ya bir Türk adeti olarak 'Tatlı yiyelim tatlı konuşalım' diyerek çikolata hediye etti. Çikolatayı çok sevdiğini ve evinin çikolata dolu olduğunu söylerken Can Yaman, Barbara d'Urso da "Ben de çok severim benim evimde de dolu. Bak ortak noktamız var. Beraber yaşayabiliriz" diye takıldı.

Barbara d'Urso çikolatayı bölüp bir parçasını Can Yaman'ın ağzına verdi ve kısa saçlı da çok yakışıklı olduğunu söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar