Can Ataklı'nın iddiasına İYİ Parti'den flaş yanıt

Can Ataklı'nın iddiasına İYİ Parti'den flaş yanıt
Gazeteci Can Ataklı bugün YouTube kanalında İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener’e çok yakın isimle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1 saat 45 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdiği yönündeki iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Ataklı yaptığı açıklamada, bu görüşmede Erdoğan’ın “Dokunulmazlık” istediğini ve bunun karşılığında yetkilerinin önemli bölümünü Parlamentoya devretmeyi teklif ettiğini iddia etmişti.

Ataklı’nın açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medya ve haber sitelerine yansırken gündemin önemli başlıklarından birisi haline geldi.

Konu ile ilgili İYİ PARTİ kanadının ne diyeceği merakla beklenirken İYİ PARTİ adına ilk açıklamayı İYİ PARTİ Genel Sekreteri Av.Uğur Poyraz Haber Alternatif’e yaptı.

Poyraz “Haberleri üzüntü ve şaşkınlıkla karşıladık bu son derece acımasızca atılmış bir iftira.Böyle bir olayın söz konusu dahi olması mümkün değil. Ancak bu yalanı ortaya atan kişi yahjut kişilerin cüretini ve bu cüreti nereden alabildiklerini sorgulamak gerekiyor.

Yanlış anlaşılmasın bunu iddiayı ortaya atan Can Bey için söylemiyorum bir gazeteci olarak o da kendisine gelen bir bilgiyi aktarıyor. Ancak Can Bey’e bu manipülatif, tamamen yalan bilgiyi aktaran kişi yahut kişilerin bu cüreti nereden aldığını gerçekten sorgulamak lazım zira olayın öznesi bu” şeklinde konuştu.

Poyraz “Bu bilgiyi ortaya atan, servis eden kişilerin iyi niyetli olduğunu düşünmek mümkün değil, bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar