Can Ataklı, Selvi'yi yerden yere vurdu: Ah be Abdülkadir Bey, nasıl bir paniğe kapıldınız ki...

Can Ataklı, Selvi'yi yerden yere vurdu:  Ah be Abdülkadir Bey, nasıl bir paniğe kapıldınız ki...
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Erkam Yıldırım’ın test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ve bu yüzden gümrükte kaydı olmadığını yazdı. Korkusuz yazarı Can Ataklı'dan çok konuşulacak cevap geldi.

Sedat Peker'in yayınladığı videolardan sonra gündeme bomba gibi düşen eski Başbakan Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın Venezuela ziyareti tartışılmaya devam ederken, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi dün köşe yazısında “Erkam Yıldırım’ın yardım maksadıyla götürdüğü test kiti ve maske, yolcunun yanında taşıyabileceği miktarda olduğu için gümrük kayıtlarında yer almadı” dedi. Selvi'nin yazısı sosyal medyada Yıldırım'ı "aklama" olarak yorumlanırken bir eleştiri de Korkusuz yazarı Can Ataklı'dan geldi.

Can Ataklı bugünkü yazısında Selvi'nin Erkam Yıldırım ile ilgili sözlerine değinerek,  "Abdulkadir Selvi, sanıyorum kendisi de paniğe kapılmış olmalı ki, hiç düşünmeden saçma sapan bir bahaneyi Binali Yıldırım’ı korumak için köşesine koydu dün" ifadelerini kullandı.

Ataklı'nın Selvi ile ilgili yazısı şöyle:


"Şurası bir gerçek ki, Sedat Peker’in ifşaatları saray ve çevresinde derin izler bırakıyor.

Siz bakmayın güç sarhoşluğu içinde, “Üzerine gitmeyin, bir mafyacının sözlerine cevap verecek halimiz yok” efelenmelerine, aslında herkesin korku içinde olduğu açıkça görülüyor.

Durum böyle olunca, panikleyenlerin ayakları da dolanıyor tabii.

Alelacele cevap verme telaşında hata üzerine hata yapılıyor.

Örneğin, oğlunun adı uyuşturucu ticaretine karışan eski Başbakan Binali Yıldırım, o panik havasına kendini kaptırıp saçma sapan açıklamalar yapan ilk kişi oldu.

“Oğlum oraya tıbbi yardım malzemesi götürmüştü” dedi.

Bu beyanın doğru olmadığı anında anlaşıldı doğal olarak.

Çünkü Türkiye’den Venezuela’ya gitmiş tıbbi bir yardım yok.

İşte bunun çaresini de saray yazarları buldular.


Diğerlerinden ayrı tuttuğum Abdulkadir Selvi, sanıyorum kendisi de paniğe kapılmış olmalı ki, hiç düşünmeden saçma sapan bir bahaneyi Binali Yıldırım’ı korumak için köşesine koydu dün.

Selvi’ye göre; Yıldırım’ın oğlu Venezuela’ya gitmiş gitmesine, üstelik yanında tıbbi yardım da götürmüş.

Ama gümrük kayıtlarında bu yardım görünmüyor.

Meğer bakın neden görünmüyormuş bu yardım kayıtlarda?

Selvi aynen şunu yazmış; “Erkam Yıldırım’ın yardım maksadıyla götürdüğü test kiti ve maske, yolcunun yanında taşıyabileceği miktarda olduğu için gümrük kayıtlarında yer almadı.”

Ah be Abdülkadir Bey, nasıl bir paniğe kapıldınız ki; siz bile bu kadar aptalca bir bahaneyi sırf iktidara laf gelmesin diye kendinizi küçülterek yazabildiniz."


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar