Can Ataklı: "Kılıçdaroğlu, Aydın’da yenilmez yutulmaz bir iddia attı ortaya"

Can Ataklı: "Kılıçdaroğlu, Aydın’da yenilmez yutulmaz bir iddia attı ortaya"
Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Aydın'da gündeme getirdiği Tank Palet Fabrikası'nın satışını kaleme aldı.

"CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu dün Aydın’da yenilmez yutulmaz bir iddia attı ortaya" diyen Ataklı, "Normal medeni bir ülkede iktidarlar böylesi bir suçlamaya anında cevap verir. Ama saray yönetimi bu iddiaya da ya cevap vermeyecektir ya da cevap yine Cumhuriyet tarihini kötüleyen, aşağılayan bir üslupla olacaktır" ifadelerini kullandı.

İşte Can Ataklı'nın  "Çok afedersiniz ama sayın başkan “bu detaya” niye girmeyeceksiniz?" başlıklı yazısından ilgili kısım şöyle:

ŞAŞIRDIM

Kibir müthiş bir şey.

“Sen kimsin yaaa” anlayışı devletin neredeyse bütün kademelerini sardı.
Söylenen bir söze, ciddi bir eleştiriye hatta ortaya konan belgelere, kanıtlara bile tek cümle ile cevap vermemeyi marifet sanan bir iktidarımız var.

Bu kibir “Cevap verirsek ciddiye almış oluruz, bizim seçmenler karşısındaki itibarımız zedelenir” düşüncesi ile cevap vermeyi bile efelenme, aşağılama yöntemi ile yapıyorlar.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu dün Aydın’da yenilmez yutulmaz bir iddia attı ortaya.

Dedi ki “Tank fabrikasının satışında ikinci kararname var, bunu da açıklayın.”

Kılıçdaroğlu “Kalktılar Tank Palet fabrikasını Katar ordusuna peşkeş çektiler. Hadi fabrikaları sattın, bir devlet kendi silah fabrikasını başka bir orduya verir mi? Yok dediler öyle bir şey. Resmi Gazete’yi gösterdim, bir şey diyemediler” diye konuştuktan sonra şunu söyledi;

“Şimdi ikinci bir kararname daha var, onu gizliyorlar. Katar ordusuna verdiler. İmzaladığın ikinci kararı da Resmi Gazete’de yayımla.”

Normal medeni bir ülkede iktidarlar böylesi bir suçlamaya anında cevap verir.

Ama saray yönetimi bu iddiaya da ya cevap vermeyecektir ya da cevap yine Cumhuriyet tarihini kötüleyen, aşağılayan bir üslupla olacaktır.

Hiç şaşmıyor çünkü bu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar