Can Ataklı: "Bülent Turan Türkiye'deki siyasetin düzeyini gösteriyor"

Can Ataklı: "Bülent Turan Türkiye'deki siyasetin düzeyini gösteriyor"
Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili " Ben biliyorum ki Erdoğan'sız Bülent Turan Çanakkale'de bir hiçtir. Erdoğan'la yürürsek kıymetimiz var" sözlerini eleştirdi.

Can Ataklı'nın "Keşke manşetlerimiz her gün böyle haberlerle dolup taşsa!" başlıklı yazısından ilgili kısım şöyle:

"Son günlerde AKP'de parlamaya çabalayan bir milletvekili var. AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, sivri çıkışları ile gündem olmaya çalışıyor. 

En son Bülent Arınç'ın “Canan Kaftancıoğlu'na verilen ceza ve Ahmet Türk'e yönelik terörist suçlaması” ile ilgili sözlerine nezaket sınırlarını aşan biçimde karşılıklar vermişti. Bu AKP'li, önceki akşam da Habertürk televizyonuna çıktı.

Genellikle sarayın adamlarının parlatıldığı programda konuşan Bülent Turan, “Halkımız bize ‘Erdoğan'la olun' diye oy verdi. Ben biliyorum ki Erdoğan'sız Bülent Turan Çanakkale'de bir hiçtir. Erdoğan'la yürürsek kıymetimiz var. Bizim vekillerimizin hepsi de aynı kanaatte” dedi.

Pek çok haber sitesi bu sözleri, “Bülent Turan'dan itiraf gibi açıklama” veya “Tuhaf açıklama” başlıklarıyla verdi. Bu başlıklar da elbette doğru ama bana göre asıl can sıkıcı olan, bu siyasetçinin Türkiye'deki siyasetin düzeyini göstermesi. Siyasette ikbal sağlamaya çalışanların düzeyi o kadar aşağılara kadar inmiş ki, biat edilen lider karşısında, “bir hiç olduğunu” söylemekten çekinmeyen bir siyasetçi tipi ile karşı karşıyayız. Üzülelim mi, utanalım mı bilemedim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar