Cami enkazı altında kalan mühendis hayatını kaybetti!

Cami enkazı altında kalan mühendis hayatını kaybetti!
Gaziantep'te Akkent Camisi inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi, yaklaşık 33 saatin sonrasıdna yaralı olarak çökükte bulunmuştu. Hastaneye kaldırılan mühendisin hayata gözlerini kapadığı ifade edildi.

Önceki gün Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki Akkent Camisi inşaatında 15.42'de meydana gelen olay sonrası başlatılan arama kurtarma çalışmalarının yaklaşık 33'üncü saatinde, sonuca ulaşıldı.

Olayın ilk anından bu yana aralıksız devam eden arama kurtarma çalışmaları kapsamında, çöken iskele nedeniyle oluşan büyük tahta yığını ekipler tarafından tahliye edildi. Bu gece saatlerinde ise çevredeki tüm sesler durdurularak, ortam dinlemesi yapıldı.

YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI

İnşaat içerisindeki bir bölgeden ses alan ekipler yoğunlaştıkları alanda, büyük tahta parçalarının arasındaki Korkut Küçükcan'a ulaştı. Yaralı olduğu belirlenen inşaat mühendisine ilk müdahale, bulunduğu yerde yapıldı. Daha sonra sedyeye alınan ve elden ele taşınarak inşaat girişindeki ambulansa getirilen Küçükcan, hastaneye kaldırıldı.

"VEFATININ ÜZERİNDEN SÜRE GEÇTİĞİNİ DÜŞÜNMEKTEYİZ"

Mühendis Küçükcan'ın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği belirlendi. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin, yaptığı açıklamada, "Malumunuz yaklaşık yarım saat önce mühendisimiz bulundu. Kendisinin acile getirildiğinde ilk değerlendirmemizde, vefatının üzerinden belirli bir süre geçtiğini düşünmekteyiz. Ama bu sürenin ne kadar olduğuyla ilgili konu, yarın Adli Tıp'ta yapılacak incelemeler sonucunda belli olacaktır. Başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm Gaziantep'in başı sağolsun." diye konuştu.

ÖLÜM SEBEBİ OTOPSİ SONUCUNDA BELİRLENECEK

Zengin, mühendisin ölüm nedeniyle ilgili soru üzerine de "Oldukça fazla miktarda iskele malzemesinin üstüne düşmesiyle yüzlerce kilo ağırlık oluşmuş. Başta baş bölgesi olmak üzere, vücudunun çeşitli bölgelerinde ezilmeler oluşmuştu. Otopsi kesin sonucu verecektir ama muhtemelen kafa travmasına bağlı ölümün gerçekleştiğini düşünmekteyiz." yanıtını verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar