Çalışanları Nusret Gökçe'nin sırlarını ifşa etti!

Çalışanları Nusret Gökçe'nin sırlarını ifşa etti!
En son ABD'nin 1.5 milyon TL'ye yakın ceza kestiği sosyete kasabı Nusret Gökçe'nin çalışanları "Sürekli Scarface izliyor. Kendini Tony Montana sanıyordu!" diyerek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Tuz serpme (Salt Bae) hareketiyle dünya çapında şöhret kazanan ünlü işletmeci Nusret Gökçe, New York’taki lokantasında çalışan 4 garsonla mahkemelik olmuş ve gündemin üst sıralarına yerleşmişti.

"Bahşişlerimize el koydu"

Ünlü işletmecinin yanında çalışan Süleyman Küçür, Onur Usluca, Yunus Delimehmet ve Batuhan Yunkuş "Bahşişlerimize el koydu, bize mobbing uyguladı, sonra da haksız yere işten çıkardı" iddiasıyla Nusret Gökçe’ye dava açmıştı. 

1 milyon 366 bin TL ceza

ABD mahkemesi, Gökçe’yi 237 bin dolar (1 milyon 366 bin TL) tazminat ödemeye mahkum etmişti.

New York Daily New Gazetesi, Nusret Gökçe’ye dava açan 4 eski çalışanla konuştu. Yaptığı her hareketle olay olan Nusret hakkındaki iddialar bomba etkisi yaratacak cinsten.

"Benim adım Nusret, ben ne dersem o olur"

Nusret, New York’taki şubesinden günde 130 bin dolar (750 bin TL) ciro yapıyor.

Bize maaş ve bahşişler olmak üzere haftalık 2 bin dolar (11 bin 500 TL) ödüyordu. Ama bunun ne kadarının bahşiş olduğunu gizliyordu. Sorduğumuzda cevap vermiyordu.

Nusret bize diktatör gibi davranıyordu. Bize "Benim adım Nusret, ben ne dersem o olur" diye bağırıyordu.

"Kendini Tony Montana sanıyordu"

Sürekli izlediği ‘Scarface’ (Yaralı Yüz) filminin etkisindeydi. Kendini o filmdeki mafya babası Tony Montana sanıyordu. O havalarda dolaşıyordu.

Yaralı Yüz filmi

1983 yapımı Scarface’in (Yaralı Yüz) başrolünde Al Pacino oynamıştı. Brian DePalma’nın yönettiği filmde Al Pacino’nun oynadığı mafya babası ‘Tony Montana’ beyazperdenin unutulmaz karakterleri arasına girmişti. 

Montana karakteri geldiği yerden daha yükseklere ulaşmak içim iddialı, cesur girişimlerde bulunuyordu. Zirve hırsı yüzünden sürekli suç işliyordu.

'Salt bae' hareketiyle ünü tüm dünyaya yayılan Nusret'in çevresini dünyaca ünlü starlar, politikacılar, futbolcular, popçular, rapçiler sarmış durumda. 

Nusret, bu şöhretini yeni açtığı restoranlarla taçlandırıp ünlü konuklarını ağırlıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar