Cahit Berkay: Aşı karşıtlarına ne diyeyim? Allah akıl fikir versin

Cahit Berkay: Aşı karşıtlarına ne diyeyim? Allah akıl fikir versin
Moğollar'ın kurucularından Cahit Berkay, aşı karşıtlarına tepki gösterdi. Berkay, "Aşı karşıtlarına ne diyeyim? Allah akıl fikir versin şu süreçte. Pandeminin ölümcül olduğunu hala idrak edemiyorlar demek ki" dedi.

Moğollar'ın kurucularından, müzisyen Cahit Berkay, önceki gün kızı ve torunuyla birlikte Cihangir'de görüntülendi. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi döneminde yaşlıların hareketsiz kaldığını ifade eden Berkay, "65 yaş yasağı var. O yüzden belimi sakatladım. Bel fıtığım vardı, o nüksetti hareketsizlikten. Tedavi oldum ama hareket edemiyoruz. Konserler bitti. Biz pandemi öncesi yoğun çalışıyorduk. Haftada bir konser vardı, şimdi hepsi kesildi. Geçecek diye bekliyoruz" dedi.

Habertürk gazetesinden Tolga Aslan'ın haberine göre Cahit Berkay, tanıdığı üç kişinin Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitirdiğini söyledi. Aşı karşıtlarının hastalığı hafife aldığını belirten Berkay, şöyle devam etti:

"Ben aşımı oldum ama olamayanlar var. Bütün toplumun, belli bir yüzdenin aşı olması lazım ki atlatalım. Ben 74 yaşındayım. Aşı karşıtlarına ne diyeyim? Allah akıl fikir versin şu süreçte. Pandeminin ölümcül olduğunu hala idrak edemiyorlar demek ki. 'Çin aşısı' dedik, küçümsedik. Hiç olmazsa yakalandığın zaman hafif atlatıyorlar, hastaneye düşmüyorsun. Üç yakınım virüs nedeniyle hayatını kaybetti."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar