Çağla Ayça Altunka'dan Acun Ilıcalı'ya flaş hamle!

Çağla Ayça Altunka'dan Acun Ilıcalı'ya flaş hamle!
Acun Ilıcalı ile adı aşk dedikodularına karışan Çağla Ayça Altunkaya, Instagram hesabından herkesi sildi. Altunkaya'nın Şeyma Subaşı gibi olmak istemediği öne sürüldü.

Şeyma Subaşı ile uzun yıllar aşk yaşayan Acun Ilıcalı, bir buçuk sene evli kalmanın ardından tek celsede boşanmış, ikilinin ayrılıkları uzun süre konuşulmuştu. Ayrılığın ardından ismi birçok kişiyle anılan Ilıcalı'nın aşk listesinde ise en çok dikkat çeken isim Ayça Çağla Altunkaya olmuştu. 

Geçtiğimiz yaz Acun Ilıcalı'nın sürat teknesinde Çeşme'den Mikonos'a doğru açılırken görüntülenen 20 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya, geçtiğimiz günlerde O Ses Türkiye'de yeniden ortaya çıkınca ise aşk dedikoduları neredeyse kesinlik kazanmış hale gelmişti.

Mikonos taraflarında sürat teknesinde beraber görüntülenmenin ardından Miami sokaklarında yeniden ortaya çıkan ikiliden Altunkaya, O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümünde dansıyla kameraların objektifine takılmıştı.

O Ses Türkiye'nin yılbaşı programında rahat tavırlarıyla dikkat çeken Ayça Çağla bir de Seda Sayan ve İbrahim Büyükak'ın düet yaptığı anlarda dansıyla dikkat çekmişti.

Son olarak ise tüm bunların ardından herhangi bir açıklama yapmayan Acun Ilıcalı, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından bir hamle yaptı. Ilıcalı, hesabını gizli kullanan Çağla Altunkaya'yı Instagram hesabından takip etmeye başladı.

SADECE TANIDIKLAR

Ilıcalı'nın sevgilisini takibe almasının ardından Çağla Altunkaya'nın takipçi sayısı 30 binin üzerine çıktı. Ardından büyük bir temizlik yaparak takipçilerin çoğunu silen Altunkaya, profiline "Sadece Tanıdıklar" ibaresi düştü.

Genç kızın bu hareketinden sonra "Şeyma olmadığını ispatlamaya çalışıyor, Acun ikinci bir Şeyma yaratmak istemedi herhalde" gibi yorumlar yağmaya başladı.

Çağla'nın Acun Ilıcalı'yı takibe almaması da dikkatli takipçilerin gözünden kaçmadı. Birkaç takipçi "Acun sevgilisini takibe almış da keşke Çağla da Acun'u takibe alsaymış o da enteresan" gibi yorumlarda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar