Büyükçekmeceli Basketbolcu Matt Farell tribüne hareket çekti! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak çıldırdı

Büyükçekmeceli Basketbolcu Matt Farell tribüne hareket çekti! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak çıldırdı
ING Basketbol Süper Ligi'nde Büyükçekmece Basketbol ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Maçın son anlarında yaşanan olayın ardından Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak çileden çıktı. 

ING Basketbol Süper Ligi'nin 26. haftasında Büyükçekmece Basketbol ve Galatasaray, Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda karşılaştı. 

Karşılaşmayı Büyükçekmece Basketbol 105-101'lik skorla kazandı.

Maçın bitimine 2.27 saniye kala Büyükçekmece Basketbol 98-91 öne geçtikten sonra Galatasaray yöneticileri, Matt Farrell'in tribünlere yönelik hareket yaptığı yönünde maçın hakemiyle konuştu.

Oyunun durduğu esnada güvenlik güçleri tribünlerde yaşanan olayları önlemek amacıyla bir süre barikat kurdu ve bu şekilde bekledi.

Oyun bir süre dururken hakem, her iki kulübün oyuncularını kulübelerine geri gönderdi. Basketbolcular bekleyiş sırasında tekrar ısındı. Maçın hakemi, Galatasaray yöneticileriyle konuştu ve ardından müsabaka tekrar başladı.

gs1-001.jpggs2.jpggs3.jpggs4.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar