Büyükçekmece'de silahla köpek vuruldu

Büyükçekmece'de silahla köpek vuruldu
Pitbull cinsi köpeğini sokak köpekleriyle dövüştüren saldırgan, daha sonra koşarak gelen başka bir köpeği silahla vurarak öldürdü. Silahlı saldırganın köpeği öldürmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

Silahla sokak köpeğini vurdu!

Olay, dün Büyükçekmece'nin Sinanoba Mahallesi Tepekent Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki kişi pitbull cinsi köpeklerini, cadde üzerinde sokak köpekleriyle kavga ettirdi. Sokak köpekleri ile kendi köpekleri arasında kavga başlarken, cadde üzerinde başka bir köpek pitbulların üzerine koştu. Köpeklerden birinin sahibi kendi köpeğini çekerek, koşan sokak köpeğine ateş etmeye başladı.

Kurşunların hedefi olan köpek hayatını kaybederken, saldırganlar yürüyerek olay yerinden uzaklaştı. Gelen silah seslerinin üzerine caddeye koşan vatandaşlar da durumu polis ekiplerine bildirdi.

Yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı. Çevredeki bir dükkana ait güvenlik kameraları yaşanan anları saniye saniye kaydetti.

O ANLAR...

SALDIRGAN YAKALANDI

Olayın ardından harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri saldırganın Erhan T. olduğunu belirledi. Erhan T. yakalanarak gözaltına alındı. Köpeğin ölümüne neden olan saldırgana 10 bin 510 lira para cezası kesildi. Erhan T. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar