Büyükçekmece'de Rıfat Ateşoğlu ölümden döndü!

Büyükçekmece'de Rıfat Ateşoğlu ölümden döndü!
Büyükçekmece D-100 Karayolu'nda otomobil sürücüsü ile motosikleti sürücüsü tartıştı. Otomobil sürücüsü kasıtlı olarak motosikletliye çarptığı iddia edildi.

Motosikletlinin ölümden döndüğü anlar!

Büyükçekmece D-100 Karayolu mevkiinde saat 20.30 sıralarında akılalmaz kaza yaşandı. İddiaya göre, Rıfat Ateşoğlu (25), motoruyla işinden evine giderken Edirne istikametinde otomobil sürücüsü Cengiz E. ile tartıştı. Tartışmadan sonra motosiklet sürücüsü yoluna devam ederken Cengiz E. otomobili ile Ateşoğlu'nu takip edip çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yere düşerken, 200 metre kadar sürüklendi. Ateşoğlu kaza sonrası hafif şekilde yaralanırken, Cengiz E. olay yerinden hızla uzaklaştı. 

 

 

 

PİŞKİN PİŞKİN...

Ateşoğlu daha sonra otomobil sürücüsü Cengiz E. ile görüştüğünü belirterek, “Kendileri ile görüştüm. 'Benim hastane masraflarımı, hasarımı karşılarsanız, herhangi bir şikayette bulunmayacağım' dedim. O da ilk başta 'Büyütmeyelim' dedi. Ardından bir daha aradı. Pişkin pişkin 'Benden şikayetçi olursan, ben de senden olurum' dedi. Zaten kamerada görüntüler var" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar