Buse Narcı'dan çok konuşulacak Özcan Deniz itirafı

Buse Narcı'dan çok konuşulacak Özcan Deniz itirafı
2017 yılında şarkıcı Özcan Deniz ile aşk yaşayan oyuncu Buse Narcı'dan çok konuşulacak bir itiraf geldi.

Buse Narcı, eski eşi Feyza Aktan’a şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelen Özcan Deniz ile ilgili açıklamalrda bulundu. Narcı,  "Özcan bana asla şiddet uygulamadı. O muhteşem biri" ifadelerini kullandı.

Yönetmenliğini Bilal Kalyoncu’nun üstlendiği "Bayram Şekeri" filminin galası önceki gün düzenlendi. Mecidiyeköy’deki Torun Center Cinetech’te gerçekleşen galaya film ekibi tam kadro katıldı.

Başrollerini Öykü Gürman, İnan Ulaş Torun ve Arben Akış’ın paylaştığı Film bugün beyazperdedeki yerini alacak. “Bayram Şekeri”, annenin geri dönüşü ile birbirleriyle ilk defa karşılaşan baba ve oğlunun duygusal ve dram dolu hikayesini anlatıyor.

2017 yılında şarkıcı Özcan Deniz ile aşk yaşayan oyuncu Buse Narcı da film galasına katılan isimlerdendi.

Yeni sevgilisi Mehmet Çelik’le gecede yer alan Narcı, eski eşi Feyza Aktan’a şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelen Deniz’le ilgili itirafta bulundu:

“Ben hiçbir zaman Özcan Deniz’den şiddet görmedim. Aksine daha önce beraber olduğum erkek arkadaşlarımdan iyi davrandı. Sesinin yükseldiğini duymadım. Onu şiddet konulu haberlerde görünce kısa bir süre kendime gelemedim. Asla inanmadım. Özcan bana asla şiddet uygulamadı. O muhteşem biri.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar