Bursa'da Sezer Ç., ortalığı birbirine kattı! Kovalamaca sonucu yakalandı

Bursa'da Sezer Ç., ortalığı birbirine kattı! Kovalamaca sonucu yakalandı
Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasında polisin dur ihtarına uymayan otomobil sürücüsü Sezer Ç. (32) 10 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı. Sezer Ç. kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da saldırdı. 

Bursa'nın Osmangazi İlçesi Yeşilova Mahallesi'nde olay meydana geldi. Korona virüs tedbirleri kapsamın alınan sokağa çıkma yasağında polis ekipleri denetim yapıyor. Ekipler, Sezer Ç.'den şüphelenerek 34 FC 0226 plakalı otomobili  durdurmak istedi. Dur uyarısına uymayan sürücü aracını polis ekiplerinin üzerine sürerek kaçtı. 

 

 

 

 

 

 

KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI


Bölgeye çok sayıda polis ekipleri gelirken Sezer Ç.'nin de peşine düşüldü. Şüphelinin Yıldırım ilçesi Yeşil Mahallesi'ne girmesi üzerine bölgeye giriş ve çıkışlar kapatıldı. Yaklaşık 10 kilometrelik kovalamacanın ardından Müze Sokak'a girerek aracını park eden Sezer Ç. burada saklanmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Şüpheli Sezer Ç.'nin üzerinde ve araçta yapılan aramada uyuşturucu madde kullanmak için kullanılan aparat ele geçirildi. Ayrıca Sezer Ç.'ye daha önce sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmek ve maske takmamaktan 4 kez ceza kesildiği öğrenildi.

Kendisini görüntüleyen basın mensuplarına saldırmaya çalışan Sezer Ç.'ye polis ekipleri müdahale etti. 
 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar