Bursa'da Şenol Y. kıskançlık nedeniyle sevgilisi Songül Ü.'ye pompalı tüfekle saldırdı!

Bursa'da Şenol Y. kıskançlık nedeniyle sevgilisi Songül Ü.'ye pompalı tüfekle saldırdı!
Bursa'da kıskançlık nedeniyle Şenol Y., aynı evde yaşadığı sevgilisi Songül Ü.'ye (33) pompalı tüfekle saldırdı. Kadın yaralanırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Ovaakça Mahallesi’nde saat 03.30 sıralarında olay meydana geldi. Şehit İmamoğlu Sokak’ta bulunan bir evde birlikte yaşayan Songül Ü. ile Şenol Y. arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı.  Kısa sürede öfkelenen Şenol Y.. sevgilisi Songül Ü.’yü darbetmeye başladı. 
Şiddetin ardından sevgilisi Songül Ü. evden gitmek isteyince Şenol Ş., pompalı tüfekle genç kadına iki kez ateş açtı. Pompalı tüfekten çıkan saçmalar kapıdan çıkmaya çalışan Songül Ü.'nün bacaklarına isabet etti. Acı içinde yere yığılan Songül Ü. yardım çağrısında bulunurken, Şenol Y. ise olay yerinden kaçtı.

kiskanclik-tartismasinin-ardindan-evi-terk-etmek-isteyen-sevgilisini-pompali-tufekle-yaraladi-6515-dhaphoto1.jpg

KADININ FERYATLARINA KOMŞULARI YETİŞTİ

Silah sesi ve ardından genç kadının yardım çığlıklarını duyan komşuları durumu yardıma koşarken sağlık ve polis ekiplerine de haber verildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan genç kadın sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Songül Ü.’nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.  Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. 

-031.jpg
SÜREKLİ CEP TELEFONA BAKIYOR DİYE...


Kısa sürede teslim olan Şenol Y., verdiği ifadesinde, ‘’Yaklaşık 1 aydır evde olduğumuz esnada, cep telefonu elinden düşmüyor. Beni aldattığını düşünüyordum. Tepki gösterdim, telefonu yine bırakmadı. Kavga etmeye başladık, daha çok şüphelenince ateş ettim.’’ Dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar