Bursa'da kovalamaca sonucu hırsızlık şüphelileri böyle yakalandı!

Bursa'da kovalamaca sonucu hırsızlık şüphelileri böyle yakalandı!
Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasında dur ihtarına uymayan minibüsteki 5 hırsızlık şüphelisi kovalamaca sonucu polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelilerden birinin gazetecilere tepkisi ise şaşırttı.

Bursa'nın Yıldırım  ilçesine bağlı Ulus Mahallesi'nde oturan mahalle sakinleri elektrik trafosunda kalabalık grubu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine polis ekipleri olay yerine vardığında, polis araçlarını gören C.K. (20), S.A. (33), B.A. (40), D.A. (34) ve B.K. (21), bir minibüse binerek kaçmaya çalıştı. Yaklaşık 10 kilometrelik kovalamaca sonunda şüpheliler yakalandı. 

 

 

 

Minibüste bulunan 5 şüpheli, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından polis merkezine götürüldü. Polisin araştırması sonucunda şüphelilerin gasp, hırsızlık suçundan birçok sabıkası olduğu ortaya çıktı. İncelemeler sonucunda minibüs çalıntı çıkarken minibüsün içinde maket bıçak, balta ve uyuşturucu içinde kullanılan aparatlar ele geçirildi.

'NEYİ ÇEKİYORSUN? PEKİ SUÇSUZ OLURSAM NE OLACAK?'

Şüphelilerden biri kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Neyi çekiyorsun? Peki suçsuz olursam ne olacak? O zaman da karşıma çıkacak mısın?" dedi. Gözaltına alınan şüphelilere, 'Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmek' suçundan 3 bin 185'er TL'den 15 bin 925 TL para cezası kesilirken, 'Polisin dur ihtarına uymamak' suçundan da adli işlem başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar