Bursa'da kısıtlama saatlerinde üç kişi yakalandı! Sözleri pes dedirtti

Bursa'da kısıtlama saatlerinde üç kişi yakalandı! Sözleri pes dedirtti
Bursa'da kısıtlama saatleri içerisinde otomobille gezen üç kişi yakalandı. Araçta yapılan arama sonucu uyuşturucu ele geçirildi. Buna rağmen şüphelilerden T.A., "Yasaklar ne için var çiğnenmek için" sözü herkesi şaşırttı.

Ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağında polis ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kentin birçok bölgesinde uygulama noktası oluşturdu.  Osmangazi İlçesi soğanlı mevkisinde polis ekipleri bir aracın geri manevra yaparak kontrol noktasında kaçtığını fark etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler ters istikamette kaçan otomobili kovalamaca sonucu durdurdu. Otomobilde bulunan sürücü Baran K. ile S.A. ve T.A. ile ilgili Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapılırken, araçta yapılan aramada 150 gram esrar maddesi ele geçirildi.

 

 

 

'YASAKLAR NE İÇİN VAR, ÇİĞNENMEK İÇİN'


Araçta bulunan 3 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden para cezası uygulandı. Şüphelilere toplam 9 bin 558 TL cezai işlem uygulandı. Bu arada otomobilde yapılan aramada 150 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan ve polis merkezine götürülen şüphelilerden T.A., sokağa çıkma kısıtlamasının hatırlatılması üzerine basın mensuplarına "Yasaklar ne için var, çiğnenmek için" dedi. Olay yerinde kendisini görüntüleyen basın mensubunun kamerasına da saldıran T.A. kendisine zarar vermeye çalıştı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

 

kisitlamada-uyusturucuyla-yakalanan-suphelileryasaklar-ne-icin-var-cignenmek-icin-6994-dhaphoto8-001.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar