Bursa'da işçilerini taşıyan araç önce TIR'a, sonra bariyerlere çarptı

Bursa'da işçilerini taşıyan araç önce TIR'a, sonra bariyerlere çarptı
Bursa'nın Kestel ilçesinde inşaat işçilerini taşıyan hafif ticari araç, kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak, TIR ile beton bariyerlere çarptı. Kazada araç sürücüsünün de aralarında bulunduğu 9 kişi yaralandı.

İşçilerini taşıyan araç önce TIR'a, sonra bariyerlere...

Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında Bursa-Ankara kara yolu üzerindeki  Kestel ilçesi Gölbaşı mevkiinde meydana geldi. İnegöl’den Bursa'ya seyir halinde olan sürücü Aydın Saykal (41) yönetimindeki 16 AZ 070 plakalı hafif ticari araç, yokuş aşağıya indiği sırada yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı.

BETON BARİYERE ÇARPARAK DURDU 

Önünde seyreden Cebrail Oral (37) yönetimindeki 16 AHS 616 plakalı TIR'a arkadan vurarak savrulan ticari araç,  beton bariyerlere çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle hafif ticari aracın  sürücüsü Aydın Saykal ile araç içindeki inşaat işçilerinden Ahmet Uğur(42), Resul Öztürk(39), Ali Uğur(37), Harun Bal(38), İbrahim Kır(40), Mahmut Altunbay(41), Ziya Ölmez(36) ve Kadir Ölmez(40) yaralandı. 

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ile polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar