Bursa’da hareketli dakikalar! Kısıtlamayı ihlal eden adam: “Her şey hayal gibi...”

Bursa’da hareketli dakikalar! Kısıtlamayı ihlal  eden adam: “Her şey hayal gibi...”
Türkiye genelinde hafta sonları kısıtlamasında Bursa'da hareketli dakikalar yaşandı. Cezaevinden sabah saatlerinde tahliye olan N.K.(28), kısıtlamayı ihlal ederek polisten kaçtı. Kovalamaca sonucu yakalanan N.K., "Her şey bir hayal gibi gerçekten" diye cevap verdi.

Dün gece sabah 08.00'da başlayan sokağa çıkma kısıtlamasında polis ekipleri Bursa'da cadde ve meydanlarda kontrol noktaları kurdu. Osmangazi ilçesi, Kırcaali Mahallesi’nde şüphelendikleri N.K.'yı durdurmak istedi. Polisin ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan 2 şüpheli kaçmaya çalıştı. 500 metrelik kovalamaca sonunda N.K., yakalandı.

 

 

'HER ŞEY BİR HAYAL GİBİ GERÇEKTEN'

Şüpheli N.K.’nın yapılan Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunda cezaevinden sabah saatlerinde çıktığı öğrenilirken, yapılan üst aramasında ise döner bıçağı ele geçirildi. N.K., olay yerindeki gazetecilerin 'Sokağa neden çıktınız?' sorusuna "Ben de anlamadım şu an neler oluyor, her şey bir hayal gibi gerçekten" diye cevap verirken, şüpheliye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 3 bin 186 TL para cezası uygulandı. Polisten kaçan ve yapılan üst aramasında bıçak ele geçirilen şüpheli ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar