Bursa'da Gamze S. polislere saldırdı! Sinir krizi geçirdi

Bursa'da Gamze S. polislere saldırdı! Sinir krizi geçirdi
Bursa'da korona virüs tedbirleri kapsamında Polis ekipleri maske takmayan Gamze S.'yi uyardı. İddiaya göre Gamze S., kendisini uyaran polis ekiplerine saldırıp hakaret etti. 

Bursa'nın Osmangazi  ilçesi Osmangazi Metro İstasyonu önünde polis ekipleri göre yapıyordu. Bu sırada yoldan geçen Gamze S.'nin maske takmadığını gören polisler uyarı yaptı. iddiaya göre, Gamze S., uyarıya sinirlenerek polis memuruna bağırıp hakaret ederek vurmaya başladı. Polis ekipleri kaçmaya çalışan ve bağıran Gamze S.'yi sakinleştirmeye çalıştı. 

 

 

 

Bu sırada olay yerine gelen, genç kadının annesi olduğunu öne süren kadın, Gamze S.'nin polise vurduğunu öğrenince onun üzerine yürüyüp, tepki gösterdi.

"VURDUĞUM İÇİN ÖZÜR DİLERİM"

Annesi geldikten sonra sakinleşen Gamze S., polis memuruna, "Sen bana bağırdın. Ben sinir hastasıyım. İlaç kullanıyorum. Özür dilerim. Moralim çok bozuk. Vurduğum için özür dilerim” ifadelerini kullandı.

Gözaltına alınan Gamze S., Çarşı Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. Koronavirüs tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle 3 bin 150 TL ceza kesilen Gamze S., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ayrıca Gamze S. hakkında görevli memura mukavemet ve hakaretten adli işlem başlatıldı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar