Bursa'da evinin önünde alkol alan grubu uyaran vatandaşın başına gelmeyen kalmadı!

Bursa'da evinin önünde alkol alan grubu uyaran vatandaşın başına gelmeyen kalmadı!
Bursa’da kısıtlama saatinde, engelli Cengiz Altunsoy (45), evinin önünde alkol alan 10 kişilik grubu uyarmak isteyince darbedildi. Kaçan saldırganlardan G.B., bir süre sonra geri gelerek Altunsoy'un park halindeki otomobiline pompalı tüfek ile ateş açtı. Polis, G.B.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Evinin önünde alkol alan grubu uyardı! Başına gelmeyen...

Olay, dün saat 22.30 sıralarında, Yıldırım ilçesi, Bağlaraltı Mahallesi’nde yaşandı. Yüzde 80 engelli Cengiz Altunsoy, sokağa çıkma kısıtlamasında evinin önünde alkol alan 10 kişiyi uyarmak istedi. Altunsoy, yanına gittiği grupla tartışmaya başladı. Grupta bulunan G.B., Altunsoy’u darbetti. Gruptakiler kaçarken, Altunsoy, mahalleli tarafından evine götürüldü.

'POMPALI TÜFEK İLE 3 EL ATEŞ'

Ancak bir süre sonra kendisine ait araçla geri gelen G.B., Altunsoy’a ait 16 AED 439 plakalı otomobile, pompalı tüfek ile 3 el ateş etti. Havaya da ateş eden G.B., kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi alan polis ekipler, olaydan bir saat sonra şüpheli G.B.’yi yakalayarak, gözaltına aldı.

‘İDRAR YAPMAYIN DİYE UYARDIM’

Altunsoy, “Burada boş arazi var diye geliyorlar, tuvaletlerini yapıyorlar. Uyardığım için darbedildim. Aracıma ateş ettile. Ben onları, diye uyardım. Memur arkadaşlarımız ne gerekirse yapacak inşallah” dedi.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar