Bursa'da evden 'Kayak yapmaya gidiyorum' diyerek ayrılan doktor Mustafa Yalçın'dan kötü haber

Bursa'da evden 'Kayak yapmaya gidiyorum' diyerek ayrılan doktor Mustafa Yalçın'dan kötü haber
Bursa'da evden 'Kayak yapmaya gidiyorum' diyerek ayrılan doktor Mustafa Yalçın'ın ormanlık alanda intihar ettiği ortaya çıktı. Yapılan ilk incelemede Yalçın'ın, çeşitli ilaçlardan yaptığı serum düzeneğini ağaca asıp, damar yolundan kendine bağladığı belirlendi.

Bursa'da, sabah 08.00 sıralarında 'Kayak yapmaya gidiyorum' diyerek evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi bölümünde asistan doktor olarak görev yapan Mustafa Yalçın'ın cansız bedenine 15 saat sonra ulaşıldı.

kayak-yapmaya-gidiyorum-diyerek-evden-cikan-doktor-ormanlik-alanda-intihar-etmis-2-3649-dhaphoto5.jpg

AFAD ve JAK koordinesinde akşam saatlerinde arama çalışmalarına başlayan Nilüfer Arama Kurtarma ekipleri, Yalçın'ın cansız bedenini otomobilini bıraktığı yerden yaklaşık bir kilometre uzaklıkta, Uludağ eteklerindeki ormanlık alanda buldu.

kayak-yapmaya-gidiyorum-diyerek-evden-cikan-doktor-ormanlik-alanda-intihar-etmis-2-3649-dhaphoto3.jpg

SERUM DÜZENEĞİNİ AĞACA ASIP...

Yapılan ilk incelemede Yalçın'ın, çeşitli ilaçlardan yaptığı serum düzeneğini ağaca asıp, damar yolundan kendine bağladığı ve intihar ettiği belirlendi. Ayrıca Yalçın, karın yaklaşık yarım metre altında bulundu.

'KIZ ARKADAŞI İLE AYNI SERVİSTE...'

Yalçın'ın aracında kendisi tarafından yazılmış olduğu tahmin edilen 6 sayfalık not buldu. Notta,  Uludağ'da böyle bir şey yaşayacağını hiç tahmin etmediğini ifade eden Yalçın, kız arkadaşının da kendisi ile aynı serviste görev yaptığını ve kız arkadaşı ile birlikte baskı gördüğü bazı kişilere özel notlar yazdığı tahmin ediliyor. 

kayak-yapmaya-gidiyorum-diyerek-evden-cikan-doktor-ormanlik-alanda-intihar-etmis-2-3649-dhaphoto2.jpg

Yalçın'ın cansız bedeni, nöbetçi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacak.

kayak-yapmaya-gidiyorum-diyerek-evden-cikan-doktor-ormanlik-alanda-intihar-etmis-2-3649-dhaphoto1.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar