Bursa'da dolandırıcılık operasyonu

Bursa'da dolandırıcılık operasyonu
Bursa’da 116 bin lirası dolandırılan İ.İ’nin ihbarı üzerine polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, kendilerini banka müşteri hizmetleri görevlisi olarak tanıtan 7 şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.

Bursa'da dolandırıcılık operasyonu

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde, İ.İ'yi (39) arayan bir kişi, kendisini banka müşteri hizmetleri görevlisi olarak tanıttı. Şüpheli, İ.İ ye daha önce kullandığı kredi için kesilen sağlık poliçesi giderinin iadesi için yeniden kredi çekip, hesabında tutması gerektiğini söyledi.

61 bin ve 55 bin TL olmak üzere toplam 116 bin liralık iki farklı kredi çeken İ.İ, bu parayı da şüphelilerin yönlendirmesiyle dolandırıcıların hesabına aktardı.     

7 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Dolandırıldığını anlayan İ.İ.’nin şikayeti üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Üzerlerinde açılmış çok sayıda banka hesabı bulunan 7 şüpheli K.U. (21), M.Y. (20), T.N.Y. (21), B.E.İ. (21), S.K. (22), B.T. (21) ve K.İ. (30), dün yapılan operasyonla gözaltına alındı. 

Aramada, vatandaşları banka müşteri hizmetleri görevlisi gibi dolandırdıkları sırada kullandıkları cep telefonu, bilgisayar ve elektronik malzemeler ele geçirildi.     

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar