Bursa’da, cuma iş çıkışından beri haber alınamayan Caner Kurt aracında ölü bulundu

Bursa’da, cuma iş çıkışından beri haber alınamayan Caner Kurt  aracında ölü bulundu
Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu, cuma gününden beri haber alınamayan kişi aracında ölü bulundu.

Cumadan beri haber alınamıyordu! Aracında...

AA’nın haberine göre 5 Mart’ta (cuma) çalıştığı Çalı Mahallesi’ndeki fabrikadan otomobiliyle ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Caner Kurt (35) için ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Çalışma başlatan ekipler, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarından otomobilin geçiş kayıtlarını inceledi. En son geçiş noktasını Demirci Mahallesi civarı olarak belirleyen ekipler, buradaki bölgede inceleme yaptı. Bazı görgü şahitlerinin otomobilin bu mahalleye yakın ormanlık alana doğru gittiğini söylemesi üzerine, bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

50 KİŞİLİK EKİP ARAMA ÇALIŞMASI YAPTI 

AFAD, ANDA ve NAK arama kurtarmadan oluşan yaklaşık 50 kişilik ekip, Caner Kurt’u bulmak için arama çalışmalarına başladı. Çalı Mahalle Muhtarı Kaan Doğan, Kurt’a ait otomobili en son bölgedeki iki avcının gördüğünü belirterek şunları söyledi: “Otomobili başka bir aracın takip ettiğini görmüşler. Arama kurtarma ekipleri bu doğrultuda çalışma yapıyor. Bölge çok sıkıntılı. Bir sürü alternatif yol var. Bu saatte ve karanlıkta bulunabilmesi çok güç. İnşallah bulunur.”

OTOMOBİLİN İÇİNDE HAREKETSİZ KİŞİYİ GÖRÜNCE...

Atlas Mahallesi yakınındaki ormanlık alanda yürüyüş yapanlar, otomobilin içinde hareketsiz kişiyi görünce jandarmaya durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, camını kırıp kapısını açtıkları otomobildeki kişinin Caner Kurt olduğunu belirledi. İntihar ettiği ihtimali üzerinde durulan Kurt’un cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar