Bursa Belediye Başkanı Alper Taban korona virüse yakalandı

Bursa Belediye Başkanı Alper Taban korona virüse yakalandı
Bursa Belediye Başkanı Alper Taban ve eşi korona virüse yakalandı. Evlerinde karantinaya alınan Başkan Alper sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara çağrıda bulundu.

Bursa Belediye Başkanı'ndan kötü haber!

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve eşi rahatsızlanarak hastaneye test başvurusunda bulundu. Yapılan test sonucunda Taban ve eşinin testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Evde karantinaya alınan Başkan Taban, sosyal medya aracılığıyla vatandaşlara seslendi. 


Başkan, "Dün itibariyle Başkan ve eşi kendi evlerinde karantinaya alındı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Taban şunları söyledi. "Herkese hayırlı sabahlar diliyorum. Benim ve eşimin Covid-19 testleri pozitif çıkmıştır. Karantina sürecine evimizden başladık, genel sağlık durumlarımız iyi, Dün itibariyle bizleri arayanlara mesaj gönderenlere çok teşekkür ediyorum. Vakaların arttığını, çoğaldığını görüyoruz. Çok yakınımızda olduğunu hissediyoruz. Bundan ötürü çok daha dikkatli olduğumuz bir süreçteyiz. Maskelerimizi neredeyse hiç çıkarmayacak şekilde kullanmamız gerektiğinin doğru olacağını düşünüyorum. Herkese sağlık sıhhatli günler diliyorum" paylaşımında bulundu. 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar