Burhan Kuzu'dan Ahat Andican'a sert tepki

Burhan Kuzu'dan Ahat Andican'a sert tepki
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahat Andican’ın kendisine yönelik sözlerine yanıt veren Prof. Dr. Burhan Kuzu, “Seninle bir dostluğum olmasaydı çok ağır bir cevap yazardım ama o dostluk bu ipe sapa gelmez sözlerine cevap vermemi engelliyor" dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahat Andican Twitter’dan yaptığı açıklama ile Prof. Dr. Burhan Kuzu’nun Kıbrıs Barış Harekâtı’na yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Andican, Kuzu’ya “Seni yıllarca prof. yapmayanlar çok haklıymışlar. Unvanı iki paralık ettin” ifadeleri ile yüklendi:

“Burhan Kuzu “Kurtuluş savaşı Lozan’da kaybedildi. Kıbrıs’ta adanın tamamı alınamadı. Cumhurbaşkanı önderliğindeki Barış Pınarı Operasyonu’nda  ise ABD diz çöktü, Masada ve sahada kazandık” diyor. Seni yıllarca Prof. yapmayanlar çok haklıymışlar. Unvanı iki paralık ettin. İstanbul Üniversitesi için ne büyük talihsizlik!”

andican.JPG

"SENİNLE DOSTLUĞUM OLMASAYDI..."

Kuzu ise Andican’ın bu sözlerine yanıt olarak dostluklarını hatırlatarak tepki gösterdi.

Kuzu yaptığı açıklamada “Ahad Andica,seninle bir dostluğum olmasaydıı çok ağır bir cevap yazardım ama o dostluk bu ipe sapa gelmez sözlerine cevap vermemi engelliyor.Benim yazdığım Tweet ile neyi anlatmaya çalıştığımı daha anlayamamışın bile.Bana engel  çıkaran çete ile aynı noktaya geldi nihayet.Öylemi?” ifadelerini kullandı.

İşte Kuzu’nun o paylaşımı:

kuzu-s.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar