Burhan Kuzu parody hesapla kavga etti

Burhan Kuzu parody hesapla kavga etti
AKP'li Burhan Kuzu, zaytung hesabın paylaşımını gerçek zannederek parody hesap ile kavgaya tutuştu.

İlginç çıkışlarıyla birçok kez sosyal medyada gündem olan Eski AKP'li milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, bir gafa daha imza attı.

Kuzu, mizahi içerikler üreten Zaytung'un paylaşımını gerçek zannederek parody hesapla tartışmaya girdi.

Zaytung'tan yapılan "Son Dakika. Burhan Kuzu da parti kuruyor. Partinin adının HS Partisi olacağı öğrenildi" şeklindeki paylaşıma tepki gösteren Kuzu, hesabı 'pislik yapmakla' suçladı.

1-029.PNG

Kuzu, şu ifadeleri kullandı:

"Zaytung deden neidüğü belirsiz bir şey var.Hakkımda sen istediğin pisliği yapacaksın,cevap vermemin de engelleyeceksin.Sonra da bizleri demokrat olmamakla suçlayacaksın.İşte ben bu gibilere HS diyorum.Herkese demem. Zaytung gibi hak edenlere bu ünvanı veririm.Engeli kaldır adamsan"

2-034.PNG

Burhan Kuzu bu paylaşımların ardından 18. sıradan Türkiye gündemine girdi.

'TAYYİP BEY BANA İZİN VERMEDİ'

Öte yandan bugün bir gazeteye röportaj veren Burhan Kuzu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a veryansında bulunarak milletvekili olduğu dönemde Meclis başkanı olmak istediğini ancak Erdoğan'ın bunu kabul etmediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın herkese bir makam verdiğini bir tek kendisine vermediğini ifade eden Burhan Kuzu, "Ben üç dönemde Meclis Başkanı olayım dedim. Tayyip Bey izin vermedi. Seçimle gelen bir yerdi. Temayül yapıldı en çok oyu da ben aldım" dedi.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar