Burcu Esmersoy'un evliliğini sahte hesap bitirdi

Burcu Esmersoy'un evliliğini sahte hesap bitirdi
Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz,mutlu giden eviliklerini birden bitirme kararı alarak kamuoyunu şaşkına uğratmıştı. Boşanma kararının ardından konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınan ikilinin boşanmasına Esmersoy'un açtığı bir sahte hesabın neden olduğu iddia edildi.

Berk Suyabatmaz’la Eylül’de sürpriz bir şekilde boşanan Burcu Esmersoy’la ilgili olarak dün ‘2. Sayfa’ programında isim verilmeden şok bir iddia ortaya atıldı.

Programda ortaya atılan iddiaya göre; Çok ünlü ve güzel bir sunucu, (Burcu Esmersoy) sosyal medyada yabancı bir güzelin fotoğraflarını kullanarak sahte hesap açtı. Ünlü sunucu, o zamanki eşine sahte hesaptan yazmaya başladı. Eşi oltaya düştü ve yabancı güzelin fotoğraflarına aldanarak nikahlı eşini başka biri sanarak günler boyu sohbet etti. İş buluşma noktasına gelince; güzel sunucu, ‘Sen beni aldatacaktın’ diyerek evliliği bitirdi.

Eşiyle dostça boşanmış izlenimi veren bu sunucu, boşandığı eşinin başka bir güzelle ilişkisi ortaya çıkınca da “Artık herkes özgür” yorumu yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar