Burcu Esmersoy eski eşinin aşk pozunu beğendi ortalık yıkıldı

Burcu Esmersoy eski eşinin aşk pozunu beğendi ortalık yıkıldı
Burcu Esmersoy, eski eşi Berk Suyabatmaz'ın yeni sevgilisi Berrak Tüzünataç ile olan fotoğrafını beğendi. Takipçileri Burcu Esmersoy'un bu hareketine tapki gösterdi.

Eski eşinin aşk pozunu beğendi ortalık yıkıldı

Burcu Esmersoy son hareketi ile magazin basınının gündemi oldu. Boşandıktan sonra Burcu Esmersoy'un en yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç ile sevgili olan Berk Suyabatmaz'ın bu tavrı çok eleştirilmişti. 

Suyabatmaz, boşanmadan kısa bir süre sonra oyuncu Berrak Tüzünataç'la aşk yaşamaya başlamıştı. Berrak Tüzünataç ile Burcu Esmersoy'un arkadaş olduğunu duyan herkes bu ilişkiye çok şaşırmıştı. Ancak tepkiler üzerine onlar aralarında bir şey olmadığını, zaten uzun süredir de arkadaş olduklarını söylemişlerdi.

Fransa’nın, dünyaca ünlü kayak merkezi Mont Blanc’a tatile giden sevgililer, mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Esmersoy, Berk Suyabatmaz ile Berrak Tüzünataç’ın Instagram hesaplarında paylaştığı kareyi beğendi.

Bazıları Burcu Esmersoy'u eleştirirken, bazıları da bu durumu “Demek ki, artık tamamen silmiş ve hiç umursamıyor” diye yorumladı.

screen-shot-2020-01-29-at-09-qmek-png.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar