Burcu Çağrı Emre Altuğ'u ifşa etti! Sosyal medya sallandı

Burcu Çağrı Emre Altuğ'u ifşa etti! Sosyal medya sallandı
Emre Altuğ ile beraber olduğu iddia edilen Burcu Çağrı sessizliğini bozarak, bütün her şeyi sosyal medyada paylaştı.

Burcu Çağrı Emre Altuğ'u ifşa etti! Sosyal medya sallandı

Emre Altuğ ile ilişkisi olduğu öne sürülen Burcu Çağrı, Altuğ'un "Benim o kişiyle alakam yok'' sözlerinin üstüne öfke kustu. 


Çağrı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ''Yürekli ol'' diyerek Serdar Ortaç’ın 2002 yılında çıkardığı 'Çakra' albümünden 'Adam Gibi' şarkısının sözlerini eklemişti.

burcu-1177.jpg

Burcu Çağrı, Instagram'da yaptığı paylaşımına şunları yazmıştı:

"Kırılgan mı sizce? Haksızlık karşısında asla! Tam tersi acımasızdır, çünkü dürüsttür. Arkadan vurmakla, yalan dolanla adam olunmaz. Haksızlığa da boyun eğmez. Sesini çıkartır, susmaz, susmamalı da, susmak ezikliktir. Hakkını aramalısın.Kendini kandırma, karşındakini kandırma, gerçek duygun nerede? Kaçma ondan, hatırla. Sonunda üzülen sen olacaksın. Ben nasıl üzüldüğünü biliyorum...''

Hatırla, hatırlamalısın. Çünkü duygun var biliyorum. Bu öyle kolay olmaz, olmayacak. Hatırla, yalansız hatırla, adam gibi hatırla. Sen de çok iyi biliyorsun.

Kendi duygundan kaçma, adam gibi hadi gerçek duyguna sahip çık. Ben biliyorum, göster onu. Göstermeye cesaretin var mı? Çık delikanlı gibi, benim gibi, yani sokaktaki köpek kadar gururlu ol, bağır yüzüme. Hadi söyle gerçekleri."

emre-altugu-ifsa-etti-burcu-cag-cmnb-jpg.webp

Emre Altuğ, Burcu Çağrı ile aşk yaşadığına dair haberler hatırlatılınca, ''Benim o kişiyle bir ilgim yok. Çıkan haberler doğru değil'' dedi. Bu cevap Burcu Çağrı'yı çileden çıkardı.

"BÜTÜN HER ŞEYİ İFŞA ETTİ"

Burcu Çağrı eski sevgilisini ifşa etti. Eski manken, “Beni tanıyan ve seven yakınlarımın nezdinde yalancı konumuna düşürülmeye çalışıldığım için bu paylaşımı yapma ihtiyacı hissettim” mesajını yazdı.

 

emre-altugu-ifsa-etti-burcu-cag-czby-jpg.webp

Burcu Çağrı, daha önce yaptığı açıklamada, "Dört yıldır birlikteydik. Kimse ilişkimizi yok sayamaz. Bütün çevresi biliyordu. Fakat ayrıldık” ifadelerini kullanmıştı.
 

 

emre-altugu-ifsa-etti-burcu-cag-kr5l-jpg.webp

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar