Bünyamin Sürmeli'nin yeni adresi belli oldu

Bünyamin Sürmeli'nin yeni adresi belli oldu
CNN Türk'te 20 yıldan uzun süredir hava durumu sunan Bünyamin Sürmeli'nin yeni adresi belli oldu.

Bünyamin Sürmeli'nin yeni adresi belli oldu

Uzun yıllardır CNN Türk'te hava durumu sunan Bünyamin Sürmeli'nin kanal ile yollarının aniden ayrılmasının ardında oynadığı Yemek Sepeti reklamı olduğu öne sürüldü. Haber Global'den yapılan açıklamada ise Sürmeli'nin bundan sonra hava durumu haberlerini kanalda sunacağı duyuruldu. Medyaradar'da yer alan kulis haberine göre CNN Türk’te 21 yıl 3 ay meteoroloji mühendisi ve hava durumu sunucusu görevi ile ekrana gelen Bünyamin Sürmeli’nin ayrılığının ardında Yemek Sepeti reklamı yatıyor. Haberde Sürmeli'nin reklamla da olsa rakip kanallarda görünmesinin yönetimi rahatsız ettiği ve reklam için izin almamasının da rahatsızlık yarattığı ifade edildi. Sürmeli rol aldığı Yemek Sepeti reklamında hava durumu haberleri formunda kebap, tatlı, lahmacun gibi gıdaları sunmuştu. 

HABER GLOBAL'E GİTTİ

Öte yandan Sürmeli'nin yeni adresi de belli oldu. Haber Global'den bugün yapılan açıklamada, "Türkiye'de hava durumu denince akla gelen ilk isim olan Bünyamin Sürmeli; hava durumu ile ilgili son gelişmeler, özel belgeseller ve projeleriyle artık Haber Global ekranlarında olacak" denildi.

"ENERJİSİ ÇOK YÜKSEK BİR KANAL"

Sürmeli de Haber Global’e katılmasıyla ilgili olarak, “Haber Global enerjisi çok yüksek bir kanal, ben de 21 yıldır hiç durmadan aynı heyecanla havayla, doğayla, iklimle ilgili projeler üretmeye devam ediyorum. Bu nedenle doğru hareketle Haber Global ailesine katıldığım için çok mutluyum. Son teknoloji hava durumu bültenleri, yeni belgeseller ve programlar için herkes Haber Global ekranlarında olsun” dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar