"Bulu'nun görevden alınması Erdoğan'a yapılmış bir darbe girişimidir" Bu yorumu bakın hangi gazeteci yaptı!

"Bulu'nun görevden alınması Erdoğan'a yapılmış bir darbe girişimidir" Bu yorumu bakın hangi gazeteci yaptı!
Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'nden alınması darbe girişimine benzetildi.

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle  Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü görevinden alınmasıyla ilgili 'darbe girişimi' benzetmesinde bulunduğunu belirten Milli Gazete'nin haberinde şöyle denildi:

"Akit TV'de Murat Alan'ın sunduğu 'Manşetlerin Dili' programında konuşan Ali İhsan Karahasanoğlu, Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü görevinden alınması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karahasanoğlu konuya dair şunları söyledi:

"TÜRKİYE'DE SİVİL İDARE YOK"

Ben diyorum ki, darbeciler iş başında. Nasıl iş başında; hala Türkiye'de sivil idare yok. Nasıl sivil idare yok; bu gece yarısı Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 ay önce Boğaziçi Rektörü olarak atadığı Melih Bulu'yu görevden almak zorunda kaldı.

O zaman siz bu ülkede halkın yüzde 52'sinin oy verdiği Cumhurbaşkanı'nın ülkeyi yönettiğini söyleyemezsiniz. Bakın, iki dudağının arasında olmasını ben de istemem. Ama ülkeyi de yönetemiyor, yönettirmiyorlar.

Darbe silahı gösteriyorlar. Üniversitelerde öğretim üyeleri gösteri yapıyorlar. Gazeteler alçakça yalanlar atıyorlar. Muhafazakar insanlardan da kendilerine destek buluyorlar."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar