Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül açıkladı! Valiliklerden CHP'li belediyelere 'işten çıkarma' yazısı

Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül açıkladı! Valiliklerden CHP'li belediyelere 'işten çıkarma' yazısı
CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül CHP’li belediyelere valiliklerden bazı kişileri işten çıkarmaları yönünde yazı gönderildiğini açıkladılar. CHP'li vekiller tarafından yapılan açıklamada, "Bu hukuksuzluğa bir an önce dur denilmelidir" denildi.

CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül, CHP’li belediyelere valiliklerden bazı kişileri işten çıkarmaları yönünde yazı gönderildiğini söyledi.

Yazılı açıklama yapan Tezcan ve Bülbül, şunları kaydetti:

“Valilik kanalıyla belediyelere, belediye çalışanlarının isimleri gönderilmiş ve güvenlik soruşturmalarının olumsuz olduğu gerekçesiyle işten çıkarılmaları istenmiştir. Soruşturmanın kapsamıysa ne belediyelerle ne de kişilerle paylaşılmıştır”

Yaptıkları araştırmada soruşturma kararlarının sadece kişilerin muhalif düşüncelerine dayandığını dile getiren CHP’li vekiller, “Bu kişiler haklarında yürütülen bir dava ya da kesinleşmiş bir yargı kararı yok. Kısaca kendilerinin ve yakınlarının sadece muhalif düşünceleri, duruşları var. AKP olağan şüpheliler yaratarak, düşman politikası yürütüyor. Bu hukuksuzluğa bir an önce dur denilmelidir” çağrısında bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar