Bülent Arınç, korona virüsü yendiğini açıkladı

Bülent Arınç, korona virüsü yendiğini açıkladı
10 Eylül tarihinde eşi ile birlikte korona virüse yakalanan Bülent Arınç sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Arınç, "18 günlük tedavi sürecinin sonunda bugün eşim ile birlikte hastaneden şifa ile taburcu edildik. Yüce Rabbimize hamd ve şükürler olsun" dedi.

Bülent Arınç'ın sağlık durumu hakkında flaş gelişme!

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç, geçtiğimiz günlerde eşi ile birlikte koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Tedavisi doktor gözetiminde evde tamamlanan Arınç taburcu edildi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Arınç, şunları söyledi:
"Sevgili dostlar; 18 günlük tedavi sürecinin sonunda bugün eşim ile birlikte hastaneden şifa ile taburcu edildik. Yüce Rabbimize hamd ve şükürler olsun. Dualarını, iyi dileklerini ve ilgilerini esirgemeyen tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler. 
Sürecin son sekiz günü hastanede çok yönlü ve yoğun bir tedavi uygulamasıyla geçti. Büyük bir fedakârlık ve özveri ile çalışan doktorundan hastabakıcısına kadar tüm sağlık personeline çok teşekkür ediyoruz.
Yüce Rabbimiz şu anda bu ve benzeri hastalıklardan muzdarip olan, şifa bekleyen milletimizin tüm fertlerine acil şifalar versin, onları da sevindirsin."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar