Buket Aydın ve Hande Sarıoğlu Ahmet Hakan'a savaş açtı! Sağlı sollu vurdular...

Buket Aydın ve Hande Sarıoğlu Ahmet Hakan'a savaş açtı! Sağlı sollu vurdular...
Ahmet Hakan bugünkü yazısında Hande Sarıoğlu'nu avam kişilik diye tanımladı. Hakan'a yanıt veren Sarıoğlu, "Yalaka gram duruşu olmayan..." dedi. Haber Global'de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuk ettiği için Ahmet Hakan tarafından eleştiren Buket Aydın'ın yanıtı da çok sert oldu.

Buket Aydın’ın Haber Global’de yayınlanan ‘Koltuk’ programına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu konuk oldu. 

Kılıçdaroğlu’nun Aydın’a gönderme yaparak gülmesini istemesine, Ahmet Hakan’dan tepki gelmişti. Hakan’ın sözlerine Buket Aydın’dan yanıt gecikmedi.

“Madem karşılıklı bu kadar mutluydunuz, bu kadar mesuttunuz, bu kadar razıydınız birbirinizden… CNN Türk’ten ne istediniz?” diyen Ahmet Hakan’a, isim vermeden yanıt veren Buket Aydın, “Senin kanalın protesto edilmesinin konuyla alakası yok. Kıskançlıktan gözün dönmüş” dedi.

"KISKANÇLIKTAN GÖZÜ DÖNMÜŞ"

buket-ic.png

HANDE SARIOĞLU DA PATLADI

Hande Sarıoğlu ve Hakan arasındaki gerilim sürüyor. Hakan, oryantal yaptığı videosunu sosyal medya hesabından paylaştığı için Habertürk’teki spor spikerliği görevini bırakmak durumunda kalan Hande Sarıoğlu’na köşesinden yanıt vererek “Avam” dedi.

Hande Sarıoğlu ise bu söze karşı da sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ünlü spiker sert sözlerle Hakan’a yanıt verdi.

Sarıoğlu paylaşımında “Yalaka köşesinden bir şeyler yazmış ama birilerinin gölgesindeki köşesinden. Gram karakter duruşu olmayan kukla…” dedi.

hande-ic-002.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar