Bu yazı kavga çıkarır! Taha Akyol iktidarla fena dalga geçti

Bu yazı kavga çıkarır! Taha Akyol iktidarla fena dalga geçti
İktidar medyasıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un attığı, "15 Temmuz’a 103 gün kala 103 hadsizin verdiği mesaj..." tweetini eleştiren ünlü gazeteci Taha Akyol, iktidarın komplo teorileriyle uğraştığını ifade etti.

Karar Gazetesi yazarı Taha Akyol iktidar medyasını çok sert bir dille eleştirdi. Akyol bugünkü köşe yazısında şu ifadelere yer verdi: 

"İktidar ve Türkiye’deki anayasal nizam, hiçbir “yetki”si olmayan 104 emekli amiralin bildirisiyle tehlikeye girecek kadar kırılgan mıdır?

Bu nasıl bir vehim böyle?

Resmi internet sitesinde yayınlanan ve iktidar medyasının manşetlerinde yer alan şu sözlere bakın:

“15 Temmuz’a 103 gün kala 103 hadsizin verdiği mesaj!..”

Sık sık söylenen gizli kaos planlarını, darbe hazırlıklarını, dış güçlerin saldırılarını, hainlerin komplolarını deşifre etmek için “ebced hesabı”na da başvursak nasıl olur?!

Yahut “remil” mi atsak?!

Bu ülkede “sübliminal darbe mesajı verdiler” denilerek yazılan iddianamelerle insanlar müebbed hapisle yargılandı, yıllarca tutuklu kaldılar!

İktidar bir taraftan böyle vehim ve komplo teoriyle, diğer taraftan kaybettiği oyları tutmak için Türkiye hakkında çok vahim bir tablo çiziyor: Beşinci kolların cirit attığı, dış güçlerin sürekli saldırdığı, ekonomisine sabotajlar yapılan, yedi düvelin saldırılarıyla boğuşan bir ülke!"


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar