Bu ülke her şeye çare bulur, bu edepsizliğe çare bulamaz! Selçuk Tepeli'den iktidara flaş çağrı

Bu ülke her şeye çare bulur, bu edepsizliğe çare bulamaz! Selçuk Tepeli'den iktidara flaş çağrı
Fox TV Ana Haber Sunucusu Selçuk Tepeli, makam araçlarıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Tepeli, "Sizce kamuda ne kadar makam aracı vardır? Bu ülke her şeye çare bulur ama bu edepsizliğe çare bulamadı henüz işte" ifadelerini kullandı.

GÜNBOYU- HABER MERKEZİ

Fox TV Ana Haber Sunucusu Selçuk Tepeli, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Sizce kamuda, belediyeler hariç ne kadar makam aracı vardır? Ne kadar lüks olabileceklerini tahmin edersiniz. Ben size söyleyeyim. İddiaya göre 115 bin" dedi.

Tepelinin paylaştığı video şöyle:

"Sizce kamuda, belediyeler hariç ne kadar makam aracı vardır? Ne kadar lüks olabileceklerini tahmin edersiniz. Ben size söyleyeyim. İddiaya göre 115 bin. Peki mesela Almanya'da ne kadardır? 9 bin. İtalya'da 29 bin. Fransa'da 90 bin varmış 60 bine indirmişler.

Bu ülkelerin tamamı kendi ürettiği makam araçlarını kullanıyor. Biz ithal ediyoruz. Bunu da söylemem lazım. Bu makam araçlarını satın eğitime ve sağlığa bir çare bulun.

Bu makam araçlarına ne yaptıklarına biliyor musunuz? Kim nereye gidiyorsa o makam aracı gittiği yerde, kapıda hep çalışır vaziyette bekliyor. Bu ülke her şeye çare bulur ama bu edepsizliğe çare bulamadı henüz işte... Buna bulursa, her şeye çare bulur! Yahu haydi o 115 bin makam aracını satma, ama hiç olmazsa kontağı kapat be kardeşim, beklerken çalışmasın yakmasın..."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar