Bu sistemde kerhane de, meyhane de, kumarhane de... Abdurrahman Dilipak'tan ilginç uyarı çocuklarınızı kaçırabilirler

Bu sistemde kerhane de, meyhane de, kumarhane de... Abdurrahman Dilipak'tan ilginç uyarı çocuklarınızı kaçırabilirler
Yeniakit yazarı Abdurrahman Dilipak, "Sosyal media okuma kılavuzu" başlıklı yazısında dikkat çeken bir yorumda bulundu. Dilipak, "Bu sistemde kerhane de, meyhane de, kumarhane de, mektep de, iyi ya da kötü her şey bir tık ötede..." dedi.

Yeniakit yazarı Abdurrahman Dilipak, sosyal medyanın dezavantajlarına dair yazdığı yazısında , "Dikkat edin çocuklarınızı sizden çalabilirler" ifadelerini kullandı.

Dilipak'ın yazısının ilgili kısmı şöyle:

"Dikkat edin çocuklarınızı sizden çalabilirler. Bu sistemde kerhane de, meyhane de, kumarhane de, mektep de, iyi ya da kötü her şey bir tık ötede... Meleklere mi, Şeytanlara mı, Cinlere mi kapı açacaksınız, bu size kalıyor. Görünen o ki, Şeytan ve onun dostları bizden daha aktif bu alemde.

Tamam, internetten her şeyi satın alabiliyorsunuz. İyi de, uyuşturucu da alabilirsiniz. Dikkat edip, çocuklarınızı da öldürebilirler, evinizi yakabilirler.

Dijital dünya iki tarafı keskin bıçak ve dünyaya destursuz dalıyoruz. 5G, Starlink, Chip, Neuralink derken insanın nesneleştirilmek istendiğini, insanın dönüştürülmeye çalışıldığının farkında mısınız?"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar