Bu şifreyi Bahçeli'den başkası çözemez! Adana Demirspor ve Giresunspor'un süper lige yükselmesindeki garip tesadüf!

Bu şifreyi Bahçeli'den başkası çözemez! Adana Demirspor ve Giresunspor'un süper lige yükselmesindeki garip tesadüf!
"Merkez Bankası'nın yaklaşık 128 milyar dolarlık rezervinin neden satıldığı, kimlerin bundan kazanç sağladığı" sorularını sık sık gündeme getiren Millet İttifakı'na karşı  Cumhur İttifakı'nın net bir cevap verememesi de devam ediyor.  

Millet İttifakı'nın, "Merkez Bankası'nın yaklaşık 128 milyar dolarlık rezervinin neden satıldığı, kimlerin bundan kazanç sağladığı" sorularına karşı Cumhur İttifakı'ndan gelen net olmayan yanıtlar uzun süredir Türkiye'nin gündeminde yer tutarken, bu tartışmalara sosyal medya kullanıcıları da zaman zaman yaptıkları paylaşımlarla katkıda bulunuyor. Bunların en ilginci spor üzerinden yapılan bir gönderme oldu. 

Süper Lig'e yükselme maçları sonucundan, ipi göğüsleyen iki takımdan biri Adana Demirspor diğeri ise Giresunspor oldu.

Akçal Abdurrahman adıyla yapılan sosyal medyada yapılan paylaşımda, "01 ve 28 plakalı iki takım Süper Lig'e yükseldi" diyerek  128 rakamıyla "128 milyar dolar"ı işaret etti. "Ne iş?" diye sordu!

akcal.jpg

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de 2009 yılında MHP'nin 40. Kuruluş Yıldönümü'nde yaptığı enteresan bir hesapla bir iktidar formülü geliştirmişti. Bahçeli'nin espiri konusu olan kendi hesabı şuydu; "2009'u yazarken iki sıfır var. Dokuzun yanındaki sıfırı sildiniz. Kaldı 9. 2 'nin sonunda yine bir 0 var. Onu da sil kaldı 2. Toplayın ne yapar:11. 2009'un içindeki içindeki iki sıfırı da sildiniz. Ne kaldı?40 yapar. Ve MHP'nin 40.yılı."

Bahçeli, yine partililerle yaptığı bir sohbette, referandum sürecinde partisinin yol haritasını anlatırken, 'evet' oyunu ilginç bir sloganla destekledi. Partililerle sohbeti sırasında çıkardığı bir kağıda kendi eliyle farklı bir slogan daha yazdı. Bahçeli çizdiği notta, adından "d" ve "l" harflerini çıkartarak "Devlet için evet" sloganını ortaya çıkardı.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar