Bu röportaja çok şaşıracaksınız: 'Geçinemiyorum' dedi ama...

Bu röportaja çok şaşıracaksınız: 'Geçinemiyorum' dedi ama...
YouTube'daki Halk Ekranı kanalında yapılan bir sokak röportajında "Geçinebiliyor musunuz? ve "Kime oy vereceksiniz" soruları yöneltildi.

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU

Halk Ekranı isimli YouTube kanalında yapılan sokak röportajında vatandaşlara aldıkları maaşın yetip yetmediği ve önümüzdeki seçimde kime oy vermeyi düşündükleri soruldu.

Röportaj veren vatandaşlardan biri yeni emekli olduğunu ifade ederek "Maaşlar da zaten biliyorsunuz düşük. Şu anda hiç maaş yok yetmiyor yani. Bunun elektriği var, suyu var, kirası var. Zaten kirada oturuyoruz. Eşim kanser zaten. İki çocuğum var. Yani geçim sıkıntısı çok büyük" açıklamasında bulundu.

Ekonomide bir düzelme göremediğini  belirterek "Bunun sonu da kötü gidecek yani" ifadelerini kullanan vatandaş, "Bir seçim olsa hangi partiyi desteklersiniz?" sorusuna ise "Ak Parti'ye veririm ben" ifadelerini kullandı.

Başka bir partiye oy vermeyeceğini söyleyen vatandaş ayrıca "Atatürk bir, Tayyip Erdoğan ikidir bunu hiçbir zaman unutmayın. Tayyip bizi her zaman kurtarır. Sizi seviyorum Sayın Cumhurbaşkanım" şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar