“Bu menfur saldırılar, açık bir provokasyondur!”

“Bu menfur saldırılar, açık bir provokasyondur!”
Muharrem Ayı’nın ilk gününde, Ankara’da bulunan üç ayrı Cem evine düzenlenen saldırıların yankıları devam ediyor.

GÖKHAN DERE-GÜNBOYU

BURSA-Muharrem ayının ilk gününde Ankara’da bulunan Cem evlerine saldırılar düzenlendi. Yaşanan saldırılar sonrası siyasilerin Cem evi ziyaretleri sürüyor.

İYİ Parti TBMM Gurup Başkanı ve Bursa Milletvekili Prof.Dr.İsmail Tatlıoğlu dün, Bursa Nilüfer İlçe Teşkilatı ile birlikte gerçekleştirdiği, Alevi Kültür Dernekleri Bursa Şubesi ziyareti sonrası, bugün de Yıldırım İlçesinde bulunan Evrensel Sevgi Derneği’ni, Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe yöneticileri ile birlikte ziyaret etti.

Dernek Başkanı Fedai Fidanoğlu’na geçmiş olsun dileklerini ileten Tatlıoğlu ziyarette, “Hem, mübarek Muharrem Ayı''na girmenin huzurunu, hem de geçtiğimiz günlerde Ankara''da yaşanan alçak saldırılardan dolayı duyduğumuz üzüntüyü canlarla paylaşmak üzere bir araya geldik; değerli Başkan Fedai Fidanoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bu menfur saldırılar, açık bir provokasyondur! Halkımız, bu tür provokatif oyunlara alet olmayacaktır. Hz.Hüseyin’i Kerbela Çölü’nde şehit edilmesinin derin acısını yüzyıllar geçmesine rağmen hala yaşıyoruz. Bu nedenle, birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız, bozdurmayacağız!” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar