Bu kez resmi twitter hesabından mesaj yayınladı! Saadet Partisi'nde neler oluyor...

Bu kez resmi twitter hesabından mesaj yayınladı! Saadet Partisi'nde neler oluyor...
SP lideri Karamollaoğlu'nun icabet etmediği davete katılan Oğuzhan Asiltürk için, partinin resmi hesabından "Onur konuğuydu" açıklaması yapıldı...

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine yaptığı KKTC ziyareti tartışılmaya devam ediyor.  Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine KKTC'ye giden Oğuzhan Asiltürk'ün ziyaretiyle ilgili ilk değerlendirmeyi Kurban Bayramı namazını kıldığı Balgat Hamidiye Cami çıkışında yaptı. Karamollaoğlu, "Kıbrıs Zaferi münasebetiyle Sayın Cumhurbaşkanı Kıbrıs'ta bulunuyor. Bizim de Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız Sayın Oğuzhan Asiltürk Bey de orada şu anda. Onların da ben bayramlarını tebrik ediyorum" dedi.

"KAFİLEMİZE KATALIM DEDİK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan da, "Oğuzhan Bey tabii Kıbrıs Barış Harekatı'nın yapıldığı dönemde Erbakan Hoca'mızın en yakın çalışma arkadaşıydı ve o dönemde bu Kıbrıs Barış Harekatı'nda o da üst düzey görev almış olan siyasilerdendi. Bu ziyareti yaparken biz de Oğuzhan Asiltürk Bey'i aramıza, kafilemize katalım dedik. Bunun yanında yine Hoca'mızın mahdumunu da buraya davet edelim dedik. Aynı şekilde yine o dönemin siyasi hareketi olarak, yani o koalisyonun içinde Erbakan Hoca'mızla beraber bulunan kadrodan Temel Bey'i de davet ettik" açıklamasını yaptı.

ONUR KONUĞU OLARAK KATILDI

Kulislerde bu sıcak gelişmeler değerlendirilirken, Saadet Partisi resmi twitter hesabından yapılan açıklama kafaları iyice karıştırdı. "Saadet partisi'nde neler oluyor" sorusuna neden olan paylaşımda, "Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü anma etkinliklerine Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız Oğuzhan Asiltürk, dönemin İçişleri Bakanı sıfatıyla onur konuğu olarak katıldı. Bu vesileyle Kıbrıs zaferini kutlar, KKTC halkının Kurban Bayramı'nı tebrik ederiz" İfadeleri kullanıldı.

İşte o paylaşım: 

saadewt-partisi.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar