Bu kadarı da pes dedirtti! Alkol yerine içtiler...

Bu kadarı da pes dedirtti!  Alkol yerine içtiler...
Hindistan'da üç kardeş, kovid-19 yayılımını frenlemek için uygulanan tecrit sırasında alkolleri bitince, üç litre dezenfektan içtikten bir gün sonra yaşamını yitirdi. Dava kaydı alınırken, soruşturmanın da sürdüğü bildirildi.

Bu kadarı da pes dedirtti! Alkol yerine içtiler...

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, yeni tip korona virüs nedeniyle 160 bini aşkın kişinin hayatını kaybettiği Hindistan'da salgının yayılımını durdurabilmek için tecrit uygulanıyordu. Madya Pradeş eyaletinin Bhopal kentinde yaşayan üç kardeş, tecrit sırasında alkolleri bitince dezenfektan içtikten bir gün sonra hayatını kaybetti. Aile üyeleri polise, Madya Pradeş eyaletinin Bhopal kentinde yaşayan kardeşlerin, tecrit yüzünden alkol bulamayınca 5 litrelik bir tenekede dezenfektan aldığını söyledi.  

RAHATSIZ HİSSETMELERİNE RAĞMEN İÇMEYE DEVAM...

Soruşturma memuru komiser yardımcısı RK Mishra, The Times of India'ya kardeşlerin pazar günü dezenfektan içtikten sonra rahatsız hissetmelerine rağmen ertesi gün de içmeye devam ettiklerini söyledi. Polis içinde iki litre dezenfektan kalmış teneke kutuyu buldu. Üç kardeş dezenfektanın kalanını içmişti. Dava kaydı alınırken, soruşturma sürüyor. 

BİRDEN FAZLA ŞEHİRDE TECRİT   

Madya Pradeş yönetimi, kovid-19 vakalarının sayısındaki fırlama karşısında pazar günü olayın gerçekleştiği Bhopal da dahil birden fazla şehirde tecrit ilan etmişti. Ayrıca eyalet, Holi Festivali öncesinde toplanmaları tamamıyla yasakladı. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar