"Bu kabus yalan dalgası elbet bir gün bitecek"

"Bu kabus yalan dalgası elbet bir gün bitecek"
Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili "FETÖ ve PKK'ya açıkça mesaj gönderdi" açıklamalarına tepki gösterdi.

AKP'li Burhan Kuzu, CHP'li İmamoğlu'nun bazı medya kuruluşları tarafından "PKK ve FETÖ'ye çağrı" olarak yansıtılan ifadeleriyle ilgili, "İmamoğlu sonunda ağzındaki baklayı çıkardı. Canlı yayında 'Gelin Türkiye'yi beraber yönetelim' diyerek FETÖ ve PKK'ya açıkça mesaj gönderdi. İstanbul seçimleri öncesi CHP-PKK-FETÖ ittifakı aleni bir şekilde ortaya çıkmış oldu. İstanbul halkı böylesi bir işbirliğine geçit vermez" dedi.

gokhann-tweet.JPG

​Kuzu'ya yanıt Athena müzik grubunun solisti Gökhan Özoğuz'dan geldi. Kuzu'nun tweet'ini alıntılayan Özoğuz, "Ben bir T.C. vatandaşı olarak bu şekilde asılsız, iftira ve yalan dolu suçlamayı hiç tereddüt etmeden yazdığınız için sizi ve sizin gibi söylemlerde bulunanları kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Halkın her zaman doğru olanı bilerek bağrına bastığını söyleyen Özoğuz, "Bu kabus yalan dalgası elbet bir gün bitecek" diye yazdı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar