Bu cihazlara sahip olanlar dikkat! WhatsApp artık çalışmayacak

Bu cihazlara sahip olanlar dikkat! WhatsApp artık çalışmayacak
Dünyada 2 milyardan fazla aktif kullanıcıya sahip olan WhatsApp, 30 Nisan itibariyle bazı cihazlarda çalışmayacak.

BU CİHAZLARDA WHATSAPP ARTK ÇALIŞMAYACAK!

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp artık sadece eğlence amaçlı değil akademik etkinlikler ve iş için de kullanılıyor. Bu neden kullanıcılarının birçoğunun kullandığı cihazlar artık uygulamanın yeni sürümleriyle uyumsuz olmaya başladı.

Bu durumu göz önüne alan ünlü mesajlaşma uygulaması, düzenli olarak kullanıcılarına bazı işletim sistemlerinin artık kullanılmayacağını bu sistemle çalışan telefon, tablet, bilgisayar gibi cihazlara da artık destek veremeyeceğini belirterek kullanıcılarını cihazlarını ya da işletim sistemlerini yenilemeye davet ediyor.

WhatsApp bu telefonlarda artık çalışmayacak! Son gün 30 Nisan! - Resim: 4

 

Haber Global''in aktardığına göre, WhatsApp resmi sayfasından bir açıklama yaparak nisan ayı itibarıyla artık yeni sürümlerinin desteklenmeyeceği işletim sistemlerini açıkladı.

Android Ice Cream Sandwich işletim sistemiyle çalışan cep telefonları, Android 4.1 ve daha düşük işletim sistemine sahip cihazlar ile iOS 10 veya daha düşük işletim sistemiyle çalışan cihazlarda Whatsapp artık kullanamayacak.

WhatsApp bu telefonlarda artık çalışmayacak! Son gün 30 Nisan! - Resim: 5

Android''in Apple Pie, Banan Bread, Cupcake 1.5, Donut 1.6, Eclair 2.0, Froyo 2.2, Gingerbread 2.3, Honeycomb 3.0 ve Ice Cream Sandwich 4.0 sürümlerini kullananlar WhatsApp''a elveda diyecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar