Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den turuncu alarm

Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den turuncu alarm
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, iç Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve batı ve orta Karadeni'zin sağanak yağışlı olacağını açıkladı. Müdürlük, baskını, yıldırım, dolu yağışı gibi olumsuzluıklara karşı uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, iç Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve batı ve orta Karadeniz sağanak yağışlı olacak.

Yağışların; İç Anadolu (Kayseri ve Sivas dışında),Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Isparta, Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey, doğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

SU BASKINI,DOLU VE YILDIRIM UYARISI

Yağışların; İç Anadolu (Kayseri ve Sivas dışında),Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Isparta, Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması beklendiğinden su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı. 

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 26°C

ANKARA °C, 27°C

İZMİR °C, 33°C

ANTALYA °C, 26°C

TRABZON °C, 25°C

ERZURUM °C, 30°C

 


 

 


 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar