Brezilya’da böyle gözaltına alındı! Tosuncuk'tan ilk görüntüler geldi

Brezilya’da böyle gözaltına alındı! Tosuncuk'tan ilk görüntüler geldi
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın'ın bugün sabah 09:50 sıralarında Türkiye'ye getirilmek üzere yola çıkarıldığını açıkladı.

çişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, yaklaşık 2.5 yıldır kırmızı bültenle aranan ve geçtiğimiz günlerde Brezilya'da teslim olan Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın'ın Türkiye'ye getirilmek üzere yola çıkıldığını açıkladı.

Çataklı, saat 09:50 sıralarında havalanan uçağın 22:30'da Türkiye'de olacağını belirtti. Öte yandan Demirören Haber Ajansı (DHA), Aydın'ın fotoğraflarını paylaştı.

SAVCILIĞA ALINACAK

Anadolu Ajansı'nın (AA) aktardığına göre uçaktan indiğinde gözaltına alınacak Aydın hakkındaki ilk işlem Gaziosmanpaşa Adliyesi ek binası olarak hizmet veren İstanbul Havalimanı Adliyesinde yapılacak. Aydın daha sonra sorgulanmak üzere İstanbul Anadolu Başsavcılığına gönderilecek.

Mehmet Aydın hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bursa ve Geyve Cumhuriyet Başsavcılığında devam eden soruşturma ve kovuşturma dosyaları bulunuyor. Aydın hakkında ilk kırmızı bülten 19 Mart 2018’de yakalama kararına istinaden çıkarılmıştı.

t1-019.jpg

t2-016.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar