Bozkurt ilçesinde bir kadın "Kıyıya vurmuş cesetler var" dedi gözyaşları içinde anlattı

Bozkurt ilçesinde bir kadın "Kıyıya vurmuş cesetler var" dedi gözyaşları içinde anlattı
Selin vurduğu ve 32 kişinin hayatını kaybettiği Kastamonu’da felaketten en fazla etkilenen Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde bir kadın, “Kıyıya vurmuş cesetler var. Deniz dolu daha bakılmadı bile” diyerek isyan etti.

Batı Karadeniz, yaklaşık 2 gündür aşırı yağışın ardından gelen sel ve heyelan felaketiyle mücadele ediyor. Kastamonu ve Sinop’ta şu ana kadar 38 kişi hayatını kaybetti. Kayıp başvuru sayısının da 100’ün üzerinde olduğu açıklandı.

Selden en fazla etkilenen Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Çok sayıda ev, araç ve iş yeri kullanılamaz hale geldi. Ekiplerin arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Öte yandan bölgedeki vehameti gösteren çok sayıda video ve fotoğraf da geliyor.

Bozkurt ilçesinde bir kadın, ‘kıyıya vurmuş cesetlerin olduğundan’ bahsetti, “Hep içerde cesetler var, cesetler var. Hep kıyıya vurmuş cesetler var. Sadece benim saydığım 5 tane. Kim bilir kaç tane? Hepsi kıyıya vurmuş, hepsinin kolu bacağı gözüküyor. Buralar böyle zaten. İçerisi dolu” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar