Böyle kamu spotu görülmedi! Tüm ülke bu görüntüleri konuşuyor

Böyle kamu spotu görülmedi! Tüm ülke bu görüntüleri konuşuyor
Yeni Zelanda hükûmeti, dikkat çeken bir kamu spotu hazırladı. Kamu spotunda çıplak cinsel içerikli film oyuncularına yer verildi.,

Cinsel içerikli kamu spotu: Böylesini izlemediniz!

Yeni Zelanda'da, ülkedeki gençlere cinsel içerikli filmler ile gerçek hayattaki ilişkiler arasındaki farkı öğretmek için ilginç bir reklam filmi yayınlandı.

Yeni Zelanda televizyon kanallarında yayımlanmaya başlayan kamu spotunda Sue ve Derek isimli iki cinsel içerikli film oyuncusu kapıyı açan anne Sandra'ya (Komedyen Justine Smith), "Oğlunuz dizüstü bilgisayarından, iPad'inden, PlayStation'ından, kendi telefonundan, sizin telefonununuzdan, akıllı televizyondan bizi izliyor" diyor.

GERÇEK HAYATTA BÖYLE DAVRANMAM

Kamu spotunun devamında Sue, ilişkide rızadan bahsederek, "Biz genelde yetişkinler için performans sergileriz, ancak oğlunuz bir çocuk. İlişkilerin gerçekte nasıl işlediğini bilmeyebilir" dedikten sonra Derek, "Evet videolarda rızadan bahsetmeden direkt işe koyuluyoruz. Ben gerçek hayatta asla böyle davranmam" ifadelerini kullanıyor.

ZAMANI GELDİ

Kamu spotunun devamında Sandra'nın oğlunun elinde bir laptop ve kaseyle kapıya geldiği görülüyor. Cinsel içerikli film yıldızlarını gördükten sonra elindeki kaseyi düşüren oğluna Sandra, "Sanırım bu konu üstüne konuşmamızın zamanı geldi" diyor.
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar